کبابپز نمکی

سفارش فوری 09121310635

#کباب_پزنمکی یا #استیک_پز و یا #تابه_نمکی تهیه شده از #سنگ_نمک طبیعی با خواص فراوان برای تهیه یک کباب متفاوت و لذیذ و سرشار از مواد معدنی

این تخته سنگ قابل استفاده برروی اجاق گاز، ذغال و برق می باشد و غذا را شور نمی کند، نمی سوزاند

 



طرز پخت استیک

بعد از اینکه سنگ نمک شما مقاوم شد، می توانید اکثر غذا ها را با آن بپزید.

طرز پختن استیک گوشت :

استیک را بر روی استیک پز داغ قرار داده و آن را  مزه دارکنید و بعد از چند لحظه که قطرات خون بر روی استیک هویدا شد، یعنی آن طرف استیک سرخ شده است، آن را برگردانید تا هر دو طرف آن پخته شود زمان بیشتری به آن بدهید تا خوب پخته شود و نمک مورد نیازش را از سنگ نمک بگیرد و دیگر نیازی نیست که به گوشت نمک بزنید.

مطمئنا گوشت گوسفند زودتر و بهتر از گوشت گوساله پخته می شود.

در روش های دیگرخوب می دانید که وقتی با گوشت یا مرغ غذا درست می کنید در مرحله آخر که گوشت و یا مرغ پخته شده نمک را به آن اضافه می کنید چون اگر در اول کار نمک بزنید گوشت شما سفت شده و دیرتر می پزد و به خوبی غذای شما طبخ نمی شود اما بر روی سنگ نمک این گونه نیست چون حرارت از نفوذ نمک زیاد و فوری به گوشت جلوگیری می کند و نمک آن تنظیم می شود.

نشانی غرفه ما در سایت باسلام، *مستر سالت* میباشد.

پیج اینستاگرام ما mr.salt.ir

تلفن پخش : 09121310635

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *